Se toaca verdeturile, cascavalul se rade si se amesteca cu verdeata si untul. Se condimenteaza amestecul cu sare si piper. Se scurg ciupercile si se taie marunt. Se calesc in putin ulei pina nu mai au zeama. Apoi se sareaza si se pipereaza. Se taie pe diagonala feliile de piine prajita si se garnisec cu ciuperci. Se pune peste acestea pasta de cascaval; se dau 10 min la cuptor.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii