Foietajul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
Intindem foaia de foietaj si taiem fasii pe lungime. Apoi o taiem iarasi in doua parti egale pe latime.
Pe fiecare fasie punem felii de salam (feliate foarte subtire) , astfel incat jumatate de felie de salam sa fie pe aluat cealata in afara acestuia. Rulam fasiile formand astfel forma unui trandafir.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins la 200 grade pina ce foietajul s-a rumenit frumos.
Salamul uscat poate fi inlocuit cu salam de vara, parizer, sunca... dupa preferintele fiecaruia!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDesertul asta a iesit pentru ca nu-mi place sa risipesc aiurea ingredientele si cum am facut un tort-cadou pentru o buna...
Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii