Foietajul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
Intindem foaia de foietaj si taiem fasii pe lungime. Apoi o taiem iarasi in doua parti egale pe latime.
Pe fiecare fasie punem felii de salam (feliate foarte subtire) , astfel incat jumatate de felie de salam sa fie pe aluat cealata in afara acestuia. Rulam fasiile formand astfel forma unui trandafir.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins la 200 grade pina ce foietajul s-a rumenit frumos.
Salamul uscat poate fi inlocuit cu salam de vara, parizer, sunca... dupa preferintele fiecaruia!!!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii