Galbenusurile se freaca cu smantana, uleiul, praful de copt, sare si apoi, se adauga ingredientul colorant (maslinele, pasta de tomate sau spanacul). Fiecare blat se coace separat, intr-o forma patrata de 25/25 cm.
Crema:
Branza si smantana se amesteca bine, adaugam somonul taiat marunt. Impartim crema in doua parti egale. In jumatate, adaugam ardei verde tocat marunt si in cealalta jumatate, adaugam ardeiul rosu.
Punem la baza blatul cu masline, crema cu ardei verde, asezam blatul cu spanac si apoi, crema cu ardei rosu. Deasupra, asezam blatul portocaliu. Acoperim cu crema din branza topita si apoi, decoram dupa plac si imaginatie. Cateva frunze de marar si patrunjel, un omulet de zapada din felii de ou fiert, au fost decorul meu.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii