Intr-o craticioara, se pun 2 linguri de ulei si se undeste ceapa pana devine galben- aurie. Morcovul se fierbe in putina apa cu sare. Carnea de pasare impreuna cu ceapa undita se dau prin masina de tocat. Se amesteca cu smantana si ouale, se adauga faina, sunca taiata cubulete, pieptul de pui taiat bucati, carnatii de bere feliati sau intregi, sare si piper, dupa gust. Se adauga maslinele si se amesteca bine. Se asaza felii de bacon pe fundul unui vas termorezistent, uns cu ulei, apoi se pune amestecul preparat. Se pun si doi cremwursti,apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se coace la foc mic, timp de o ora, în cuptorul preincalzit.
In tava de sub gratar, se pune apa. Putem servi terina cu mere umplute. Tai merele in jumatati, le scoti semintele, le inabusi in unt si apoi le umpli cu coacaze si merisoare de padure.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii