Intr-o craticioara, se pun 2 linguri de ulei si se undeste ceapa pana devine galben- aurie. Morcovul se fierbe in putina apa cu sare. Carnea de pasare impreuna cu ceapa undita se dau prin masina de tocat. Se amesteca cu smantana si ouale, se adauga faina, sunca taiata cubulete, pieptul de pui taiat bucati, carnatii de bere feliati sau intregi, sare si piper, dupa gust. Se adauga maslinele si se amesteca bine. Se asaza felii de bacon pe fundul unui vas termorezistent, uns cu ulei, apoi se pune amestecul preparat. Se pun si doi cremwursti,apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se coace la foc mic, timp de o ora, în cuptorul preincalzit.
In tava de sub gratar, se pune apa. Putem servi terina cu mere umplute. Tai merele in jumatati, le scoti semintele, le inabusi in unt si apoi le umpli cu coacaze si merisoare de padure.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii