Telina cu Maioneza

Complexitate
redusa
Telina cu Maioneza

Ingrediente

  • telina 500-700gr
  • o ceapa mare
  • 3 castraveti murati
  • maioneza
  • sare, piper

Mod de preparare

Se rade o telina(circa 500-700gr) cu razatoarea pe gaurile mici. Separat se toaca marunt o ceapa mare si 3 catraveti murati sau din aceia aromatizati in otet (care sunt putin mai dulci).

Ceapa si castravetii taiati se adauga la telina rasa, se adauga cateva linguri de maioneza,sare si piper dupa gust.

Se orneaza cu castraveti murati.

Se serveste ca aperitiv.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci