Se prepara aluatul cu cel putin 30 minute inainte si se pune la frigider. Se poate prepara si cu aluat de tarta (sarat) din comert. Se intinde foaia de tarta intr-o forma unsa cu un pic de unt.
Se caramelizeaza intr-o tigaie, in unt, ceapa taiata solzisori si baconul. Se lasa sa se raceasca un pic, apoi se amesteca cu frisca lichida sau smantana, cu cascavalul ras, se pune piper, sare, nucsoara dupa gust. Compozitia se rastoarna peste foaia de tarta (impunsa din loc in loc cu frurculita sa se elimine aerul).
Se coace la cuptorul preincalzit (la 200 grade C pentru cele electrice). Se poate servi rece, ca aperitiv sau calda acompaniata de salata verde.
Se serveste ca atare sau cu salata.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii