Se fierbe orezul 10 min dupa care se lasa sa se raceasca acoperit, se va pune in sare dupa gust zaharul si otetul va deveni lipicios, vom aseza cate o foaie de nori; vom folosi un suport de bambus special pentru sushi pentru a ne fi usor de rulat, vom pune foaia de nori, o vom uda cu putina apa, dupa care intindem un strat - nu gros, de orez, peste punem feliute de somon, avocado, castravete sau ce doriti, dar nu exagerat pentru a fi usor de rulat, dupa aceasta bagam rulourile in frigider pentru o ora pentru a se putea taia frumos.
Putem face si in felul urmator: intindem orezul prima data si foita de nori peste si restul ingredientelor dupa care ruloul se tavaleste prin semintele de susan rumenite, se fac in mai multe feluri, un alt exemplu modelam orezul in mana umeda intr-o forma lunguiata si punem deasupra doar o feliuta de peste.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii