Se fierbe orezul 10 min dupa care se lasa sa se raceasca acoperit, se va pune in sare dupa gust zaharul si otetul va deveni lipicios, vom aseza cate o foaie de nori; vom folosi un suport de bambus special pentru sushi pentru a ne fi usor de rulat, vom pune foaia de nori, o vom uda cu putina apa, dupa care intindem un strat - nu gros, de orez, peste punem feliute de somon, avocado, castravete sau ce doriti, dar nu exagerat pentru a fi usor de rulat, dupa aceasta bagam rulourile in frigider pentru o ora pentru a se putea taia frumos.
Putem face si in felul urmator: intindem orezul prima data si foita de nori peste si restul ingredientelor dupa care ruloul se tavaleste prin semintele de susan rumenite, se fac in mai multe feluri, un alt exemplu modelam orezul in mana umeda intr-o forma lunguiata si punem deasupra doar o feliuta de peste.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii