`Strudel` Aperitiv cu Branza Topita

Postat pe: 27-11-2010
(2)

Ingrediente

Aluat:
350 g faina
2 linguri ulei pentru aluat + 5 linguri ulei pentru uns
1 varf cutit sare
apa calduta
aproximativ 125 ml
Umplutura:
branza topita, taiata fasii
seminte de chimen sau susan

Mod de preparare

Framantati un aluat din ingredientele enumerate pana devine elastic. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora.

Ungeti aluatul cu putin ulei si intindeti-l cu sucitorul cat puteti de mult, apoi cu mana unsa cu ulei, incepand de la mijloc spre margine, intr-o foaie cat mai subtire (sa puteti citi ziarul pus sub foaia de aluat).

Ungeti-o cu ulei, apoi puneti pe doua margini, de-a lungul laturii, branza topita. Rulati de cateva ori pana la mijlocul foii fiecare latura ce are umplutura si detasati cele doua suluri prin taiere.

Portionati fiecare sul in rulouri mai mici si sigilati capetele. Ungeti-le cu ulei, presarati-le cu chimen sau susan si puneti-le distantate in tava tapetata cu hartie de copt.

Dati la cuptorul incins pentru 30- 40 min, la 175 grade sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.

Lasati-le la racit pe un gratar inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara `Strudel` Aperitiv cu Branza Topita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  28.11.2010 16:50:52

Cu multa placere, Ellyjudith.

ellyjudith
•  28.11.2010 15:02:25

delicioase...mersi ca ai postat reteta....mai tarziu am s-o fac.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei `Strudel` Aperitiv cu Branza Topita