Framantati un aluat din ingredientele enumerate pana devine elastic. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora.
Ungeti aluatul cu putin ulei si intindeti-l cu sucitorul cat puteti de mult, apoi cu mana unsa cu ulei, incepand de la mijloc spre margine, intr-o foaie cat mai subtire (sa puteti citi ziarul pus sub foaia de aluat).
Ungeti-o cu ulei, apoi puneti pe doua margini, de-a lungul laturii, branza topita. Rulati de cateva ori pana la mijlocul foii fiecare latura ce are umplutura si detasati cele doua suluri prin taiere.
Portionati fiecare sul in rulouri mai mici si sigilati capetele. Ungeti-le cu ulei, presarati-le cu chimen sau susan si puneti-le distantate in tava tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptorul incins pentru 30- 40 min, la 175 grade sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.
Lasati-le la racit pe un gratar inainte de servire.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii