Smochine prajite cu cascaval si frunze de rucola

Postat pe: 27-02-2009
(1)

Ingrediente

Pentru 4 portii:
12 smochine proaspete
6 linguri ulei de masline
4 felii paine alba
1 catel de usturoi
1 fasie de coaja de portocala
3 legaturi rucola
2 linguri otet balsamic
sare
60 gr de cascaval
piper

Mod de preparare

Se spala smochinele, se taie jumatati.
Se incing intr-o tigaie 2 linguri ulei de masline si se prajesc smochinele cu latura taiata in jos circa 2 minute.
Se curata painea de coaja si miezul se taie cuburi. Se zdrobesc cateii de usturoi. Se intorc smochinele din tigaie, se adauga cuburile de paine si coaja de portocala se mai prajesc inca 3 minute pana se rumenesc crutoanele.
Se amesteca otetul cu 4 linguri de ulei de masline si 1 praf de sare se amesteca cu frunzele de rucola.
Se servesc pe farfurii alaturi de smochinele prajite si cascaval si se rade cascaval deasupra si se adauga piper peste cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Smochine prajite cu cascaval si frunze de rucola" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iuliajewel
•  16.05.2011 22:24:40

Interesant!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Smochine prajite cu cascaval si frunze de rucola