Se spala smochinele, se taie jumatati.
Se incing intr-o tigaie 2 linguri ulei de masline si se prajesc smochinele cu latura taiata in jos circa 2 minute.
Se curata painea de coaja si miezul se taie cuburi. Se zdrobesc cateii de usturoi. Se intorc smochinele din tigaie, se adauga cuburile de paine si coaja de portocala se mai prajesc inca 3 minute pana se rumenesc crutoanele.
Se amesteca otetul cu 4 linguri de ulei de masline si 1 praf de sare se amesteca cu frunzele de rucola.
Se servesc pe farfurii alaturi de smochinele prajite si cascaval si se rade cascaval deasupra si se adauga piper peste cascaval.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii