Se spala smochinele, se taie jumatati.
Se incing intr-o tigaie 2 linguri ulei de masline si se prajesc smochinele cu latura taiata in jos circa 2 minute.
Se curata painea de coaja si miezul se taie cuburi. Se zdrobesc cateii de usturoi. Se intorc smochinele din tigaie, se adauga cuburile de paine si coaja de portocala se mai prajesc inca 3 minute pana se rumenesc crutoanele.
Se amesteca otetul cu 4 linguri de ulei de masline si 1 praf de sare se amesteca cu frunzele de rucola.
Se servesc pe farfurii alaturi de smochinele prajite si cascaval si se rade cascaval deasupra si se adauga piper peste cascaval.
Vazusem reteta aceasta pe internet si mi s-a parut interesanta, mai ales partea cu laptele si am zis sa o incerc si eu. A...
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapteCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii