Smochine prajite cu cascaval si frunze de rucola

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 12 smochine proaspete
  • 6 linguri ulei de masline
  • 4 felii paine alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 fasie de coaja de portocala
  • 3 legaturi rucola
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare
  • 60 gr de cascaval
  • piper

Mod de preparare

Se spala smochinele, se taie jumatati.
Se incing intr-o tigaie 2 linguri ulei de masline si se prajesc smochinele cu latura taiata in jos circa 2 minute.
Se curata painea de coaja si miezul se taie cuburi. Se zdrobesc cateii de usturoi. Se intorc smochinele din tigaie, se adauga cuburile de paine si coaja de portocala se mai prajesc inca 3 minute pana se rumenesc crutoanele.
Se amesteca otetul cu 4 linguri de ulei de masline si 1 praf de sare se amesteca cu frunzele de rucola.
Se servesc pe farfurii alaturi de smochinele prajite si cascaval si se rade cascaval deasupra si se adauga piper peste cascaval.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc