Smochine Picante cu Brinza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 g de brinza de oaie sau de capra
  • 1 lingura de Salsa Picante
  • 4 smochine mari si bine coapte
  • 1 mar mare sau 1 grapefruit
  • Betisoare de cocktail

Mod de preparare

1. Se taie brinza in patratele.
2. Se inmoaie putin in Salsa.
3. Se infing patratelele pe betisoare.
4. Se infing betisoarele in mar sau grapefruit.
5. Se descojeaza smochinele si se taie in bucatele mai mari, se pun 5 min. acoperit la cuptor.
Se decoreaza in mijlocul unei farfurii de friptura - cu smochinele in dreapta sau in stinga marului. Cine vrea, poate sa-l stropeasca pina la servire cu un pic de ulei de masline sau 2 stropi de otet amestecat cu lamiie sau portocale. Linga farfurie se poate servi o marmelada de lamiie sau mujdei cu putin usturoi si o salata mica de peperoncini - si bagheta alba.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa