1. Se taie brinza in patratele.
2. Se inmoaie putin in Salsa.
3. Se infing patratelele pe betisoare.
4. Se infing betisoarele in mar sau grapefruit.
5. Se descojeaza smochinele si se taie in bucatele mai mari, se pun 5 min. acoperit la cuptor.
Se decoreaza in mijlocul unei farfurii de friptura - cu smochinele in dreapta sau in stinga marului. Cine vrea, poate sa-l stropeasca pina la servire cu un pic de ulei de masline sau 2 stropi de otet amestecat cu lamiie sau portocale. Linga farfurie se poate servi o marmelada de lamiie sau mujdei cu putin usturoi si o salata mica de peperoncini - si bagheta alba.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu