1. Se taie brinza in patratele.
2. Se inmoaie putin in Salsa.
3. Se infing patratelele pe betisoare.
4. Se infing betisoarele in mar sau grapefruit.
5. Se descojeaza smochinele si se taie in bucatele mai mari, se pun 5 min. acoperit la cuptor.
Se decoreaza in mijlocul unei farfurii de friptura - cu smochinele in dreapta sau in stinga marului. Cine vrea, poate sa-l stropeasca pina la servire cu un pic de ulei de masline sau 2 stropi de otet amestecat cu lamiie sau portocale. Linga farfurie se poate servi o marmelada de lamiie sau mujdei cu putin usturoi si o salata mica de peperoncini - si bagheta alba.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii