Smochine Picante cu Brinza

Postat pe: 03-11-2009
(0)

Ingrediente

180 g de brinza de oaie sau de capra
1 lingura de Salsa Picante
4 smochine mari si bine coapte
1 mar mare sau 1 grapefruit
Betisoare de cocktail

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
1. Se taie brinza in patratele.
2. Se inmoaie putin in Salsa.
3. Se infing patratelele pe betisoare.
4. Se infing betisoarele in mar sau grapefruit.
5. Se descojeaza smochinele si se taie in bucatele mai mari, se pun 5 min. acoperit la cuptor.
Se decoreaza in mijlocul unei farfurii de friptura - cu smochinele in dreapta sau in stinga marului. Cine vrea, poate sa-l stropeasca pina la servire cu un pic de ulei de masline sau 2 stropi de otet amestecat cu lamiie sau portocale. Linga farfurie se poate servi o marmelada de lamiie sau mujdei cu putin usturoi si o salata mica de peperoncini - si bagheta alba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Smochine Picante cu Brinza" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Smochine Picante cu Brinza