Intr-un castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte marunt, dand frunzele deoparte. Se potriveste de sare, fiecare dupa gustul sau.
Separat, frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din branza formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata.
Fiecare sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou.
Pofta Buna!
Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii