Sandvis-catelus

Postat pe: 16-04-2016
(0)

Ingrediente

doua felii de paine toast
3 felii de salam sandvis toast
o felie + o bucata groasa, dreptunghiulara, de cascaval
o felie de branza topita cu cascaval de la Delaco
o maslina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se asambleaza continutul sandvisului: paine + salam + cascaval + salam + paine.

Se pregateste fata catelusului: se taie felia de salam ramasa astfel incat sa para o pata, iar cu ajutorul unui cutit ondulat se taie urechile, cu mare grija ca sa nu se rupa cascavalul.

Cu ajutorul unui dui, care are forma de cerc, se decupeaza ochii (din branza topita + maslina) si nasul (din maslina). Apoi, se decupeaza un semicerc din maslina, care va fi gura. Se asambleaza catelusul, dupa care se poate servi.


Branza topita se scoate din dui cu ajutorul unei scobitori.

Partile din masline se pot nivela, taind excesul cu ajutorul unui cutit cu lama subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sandvis-catelus" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sandvis-catelus