Sandvis `Yam-yam`

Postat pe: 15-04-2016
(0)

Ingrediente

1 chifla
2 frunze de salata Lollo
4 felii de muschi afumat
doua felii de branza topita cu cascaval de la Delaco
1 rosie
un castravete
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se taie chifla pe jumatate.

Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara). Se adauga doua felii de muschi afumat, apoi o felie de branza topita.

Rosia se curata de piele si se taie 3 rondele din ea, dintre care una se taie pe jumatate, apoi se aseaza peste branza topita.

Castravetele se curata de coaja si se taie in patru felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie.

Se presara putina sare si piper, dupa care se adauga cealalta felie de branza topita, feliile de muschi afumat, frunza de salata si, in final, partea superioara a chiflei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sandvis `Yam-yam`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sandvis `Yam-yam`