Caracatita se curata, se pune in cratita (unde apa fierbe deja) cu putina sare si se inchide cu capacul. Se lasa la foc mic 40' si apoi fara sa ridicam capacul inca o ora (asa devine foarte frageda). Intre timp taiem morcovii si telina in forma de bastonase.
Caracatita se scoate din apa si se taie bucati (mai mari, mai mici dupa cum va place). Se condimenteaza in castron cu ulei de masline, sare, piper, lamaie (dupa gust) morcovii si telina, maslinele, usturoiul (eu l-am lasat intreg si apoi l-am scos ca ... deh, dar daca va place voi puteti sa-l lasati) si la sfarsit o ploaie de patrunjel tocat si ... pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii