Se curata prazul si se taie in bucati de 1 cm. Se opareste in apa cu sare pana se moaie, apoi se pune la scurs si se lasa la rece. Separat se bate oul impreuna cu branza pisata, sare piper si smantana.
Cand prazul este rece se amesteca cu branza. Se formeaza rulori cu aluatul pentru foietaj si se aseaza intr-o tava. Din loc in loc se inteapa cu o furculita. Deasupra se da cu ou.
Se pune in cuptor pana capata un aspect auriu.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii