Se curata prazul si se taie in bucati de 1 cm. Se opareste in apa cu sare pana se moaie, apoi se pune la scurs si se lasa la rece. Separat se bate oul impreuna cu branza pisata, sare piper si smantana.
Cand prazul este rece se amesteca cu branza. Se formeaza rulori cu aluatul pentru foietaj si se aseaza intr-o tava. Din loc in loc se inteapa cu o furculita. Deasupra se da cu ou.
Se pune in cuptor pana capata un aspect auriu.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu