Rulouri cu Praz si Feta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu Praz si Feta

Ingrediente

  • Feta 200 g
  • Praz (2-3)
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • Aluat de foietaj
  • Sare piper

Mod de preparare

Se curata prazul si se taie in bucati de 1 cm. Se opareste in apa cu sare pana se moaie, apoi se pune la scurs si se lasa la rece. Separat se bate oul impreuna cu branza pisata, sare piper si smantana.

Cand prazul este rece se amesteca cu branza. Se formeaza rulori cu aluatul pentru foietaj si se aseaza intr-o tava. Din loc in loc se inteapa cu o furculita. Deasupra se da cu ou.

Se pune in cuptor pana capata un aspect auriu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate