Rulouri cu dovlecei vinete ciuperci si mozzarella

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu dovlecei vinete ciuperci si mozzarella

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei mai grosi
  • 1 kg vinete
  • 200 g ciuperci
  • 150 g mozzarella
  • 200 g smantana fermentata
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 crenguta de busuioc
  • sare
  • piper
  • SOS:
  • 20 ml otet balsamic
  • 1 lingurita mustar picant

Mod de preparare

Dovlecelul spalat, sters cu prosop de hartie, feliat subtire pe lung, se pensuleaza cu putin ulei, sare si piper, apoi se lasa pe o farfurie.
Vanata spalata, uscata cu prosop de hartie, la fel se pensuleaza cu ulei fiecare, se pudreaza cu sare si piper, apoi se lasa deoparte pe farfurie.
Dupa 15min, se incalzeste grill-ul, se rumenesc legumele pe ambele parti, apoi se scot separat pe un platou.
Ciupercile curatate si spalate, taiate marunt, se pun intr-un vas pe foc cu putina apa, dupa ce a scazut apa si sunt fierte, se adauga smantana, se condimenteaza, se lasa putin pe foc sa se ingroase, apoi se da vasul deoparte.
Pe un tocator, se pun doua felii de dovlecel, una langa alta, pe fiecare putin usturoi pisat foarte bine, cate o frunza de busuioc, deasupra o rondea de vanata, o lingurita de ciuperci, un baton mic de mozzarella, se ruleaza, se inteapa dintr-un capat in altul cu scobitori sa nu se desfaca, se pun rulourile intr-un vas termorezistent si la cuptor vor sta 10 min.
Se servesc pe farfurie, cu sos alaturi intr-un bol.
Pentru sos se amesteca cele doua ingrediente, iar daca este prea gros, se poate adauga otet sau apa.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
5
Dulciuri

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
Parteneri
Briose cu ciocolata si coacaze rosii
Bucataras.RO

Briose cu ciocolata si coacaze rosii

Nicio zi fara ciocolata... desi mi-ar placea nici o zi fara coaste... dar inca mai sper ca o sa fie concurs si cu coaste...

Briose cu ciocolata si coacaze rosii
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!