Rulouri aperitiv cu zuchinni, bacon si cascaval

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri aperitiv cu zuchinni, bacon si cascaval

Ingrediente

  • 2 zuchini mai lungi
  • 200 gr bacon fasii
  • 100 gr cascaval feliat
  • 250 gr mozarella bocconcini
  • 250 gr rosii cherry
  • sare
  • piper
  • Cimbru uscat

Mod de preparare

Se taie dovleceii fasii subtiri pe lungime, se dau cu sare, piper si se frig pe gril pe ambele parti.
Dupa ce s-au fript zuchinni acestia, se asaza peste o felie de bacon, se presara cimbru uscat, iar deasupra o felie subtire de cascaval, se prind sub forma unor rulouri cu ajutorul unei scobitori si se dau la cuptor (care a fost incalzit in prealabil) circa 10 min.
Se servesc rulourile ornate cu rosii cherry, mozarella si rozmarin.
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Furescuri cu Untura
3
Dulciuri

Furescuri cu Untura

Furescuri cu Untura
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
4
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Chec cu Iaurt
5
Dulciuri

Chec cu Iaurt

Chec cu Iaurt
Parteneri
Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor
Bucataras.RO

Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

O mancare satioasa si pe gustul nostru.

Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort cu crema de clementine si cappucino
Gustos.RO

Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca.

Tort cu crema de clementine si cappucino