Se topeste untul pina devine transparent se adauga praful de sare. Treptat se pune cite o lingura de faina si se mesteca continuu la foc mic, apoi se pune laptele putin cite putin pina se incorporeaza bine. Se ia vasul de pe foc si se pun ouale unul cite unul pina sint bine absorbite.
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina si se da la cuptor cca. 20min pina se rumeneste frumos.
Se scoate si se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza se lasa cca. 5-10min. Apoi se deruleaza pe o folie de celofan se presara cascavalul dat pe razatoare si se stropeste cu smintina. Se ruleaza din nou se leaga la capete si se preseaza cu ceva greu.
Se pune la rece si se serveste a doua zi.
Se serveste ca aperitiv rece taindu-se felii.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii