Rosiile se taie capacele, se golesc de interior si se pun la scurs pe o hirtie absorbanta, cu capetele taiate in jos. Caperele se taie fin. Tonul scurs se amesteca cu caperele, cu o furculita (pestele se zdrobeste).
Totul se amesteca cu creme fraiche, sare, piper, zeama si coaja de lamiie. Cu continutul obtinut se umple rosiile, se aseaza o frunza de busuioc, iar pe deasupra se aseaza capacelele de rosii, care se fixeaza cu cite o scobitoare in care am infipt o boaba de capere.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii