Rosii Umplute cu Ton

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

8 rosii potrivite
1 lingura de capere
1 doza de ton scursa de zeama (150g)
125 de creme fraiche
coaja si zeama de la o lamiie
Garnitura:
frunze de busuioc si boabe de capere
scobitori

Mod de preparare

Rosiile se taie capacele, se golesc de interior si se pun la scurs pe o hirtie absorbanta, cu capetele taiate in jos. Caperele se taie fin. Tonul scurs se amesteca cu caperele, cu o furculita (pestele se zdrobeste).

Totul se amesteca cu creme fraiche, sare, piper, zeama si coaja de lamiie. Cu continutul obtinut se umple rosiile, se aseaza o frunza de busuioc, iar pe deasupra se aseaza capacelele de rosii, care se fixeaza cu cite o scobitoare in care am infipt o boaba de capere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii Umplute cu Ton" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bonanzagabry
•  25.10.2011 15:25:42

nu se explica celor ce nu stiu ce sunt caperele si ce este creme fraiche daca nu avem asa ceva putem sa inlocuim cu ce?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii Umplute cu Ton