Rosii Umplute cu Ton

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

8 rosii potrivite
1 lingura de capere
1 doza de ton scursa de zeama (150g)
125 de creme fraiche
coaja si zeama de la o lamiie
Garnitura:
frunze de busuioc si boabe de capere
scobitori

Mod de preparare

Rosiile se taie capacele, se golesc de interior si se pun la scurs pe o hirtie absorbanta, cu capetele taiate in jos. Caperele se taie fin. Tonul scurs se amesteca cu caperele, cu o furculita (pestele se zdrobeste).

Totul se amesteca cu creme fraiche, sare, piper, zeama si coaja de lamiie. Cu continutul obtinut se umple rosiile, se aseaza o frunza de busuioc, iar pe deasupra se aseaza capacelele de rosii, care se fixeaza cu cite o scobitoare in care am infipt o boaba de capere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rosii Umplute cu Ton" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bonanzagabry
•  25.10.2011 15:25:42

nu se explica celor ce nu stiu ce sunt caperele si ce este creme fraiche daca nu avem asa ceva putem sa inlocuim cu ce?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii Umplute cu Ton