Rosiile se taie capacele, se golesc de interior si se pun la scurs pe o hirtie absorbanta, cu capetele taiate in jos. Caperele se taie fin. Tonul scurs se amesteca cu caperele, cu o furculita (pestele se zdrobeste).
Totul se amesteca cu creme fraiche, sare, piper, zeama si coaja de lamiie. Cu continutul obtinut se umple rosiile, se aseaza o frunza de busuioc, iar pe deasupra se aseaza capacelele de rosii, care se fixeaza cu cite o scobitoare in care am infipt o boaba de capere.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii