Rosii umplute cu oua, salata de vinete si maioneza

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

rosii 8 - 10 buc
maioneza 300 g
salata de vinete 600 g
oua 8 buc
verdeata 1 leg

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Ouale se fierb, se curata de coaja si se paseaza prin sita, apoi se amesteca cu 200 g maioneza si salata de vinete. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se acopera cu capacele, se pune pe fiecare capac cate o avelina de maioneza si se presara cu verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii umplute cu oua, salata de vinete si maioneza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii umplute cu oua, salata de vinete si maioneza