Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Ouale se fierb, se curata de coaja si se paseaza prin sita, apoi se amesteca cu 200 g maioneza si salata de vinete. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se acopera cu capacele, se pune pe fiecare capac cate o avelina de maioneza si se presara cu verdeata tocata marunt.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii