Rosii Deshidratate la Borcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rosii Deshidratate la Borcan

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • sare
  • piper boabe
  • foi dafin
  • cuisoare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Mod de preparare

Rosiile taiate in jumatati si aruncate la cuptor la foc moderat, timp indelungat, cu sare si piper .... atit cit trebuie ca sa devina deshidratate ... eu imi aduc aminte ca le-am tinut vreo 6 ore (sa fie bine)... dupa asta le-am luat si le-am pus intr-un amestec de otet balsamic, piper boabe, cuisoare, foie de dafin .... vreo 5 minute nu mai mult ... apoi le-am scos si le-am pus intr-un borcan in ulei de masline si citiva catei de usturoi, si le-am fiert la bain marie vreo 30 minute .... le-am lasat sa se raceasca si le-am pastrat la frigider ....
Le puteti servi ca "antipasto" scurgindu-le de ulei si punindu-le frumos pe platou/farfurie ...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate