Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti
  • 500g carne de porc
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • 2 oua mici

Mod de preparare

Trecem carnea prin masina de tocat.
Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime.
Indepartam,folosind un cutit,miezul dovleceilor.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate marunt.

Incorporam oul,adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine.
Formam bilute din carnea tocata si umplem fiecare rondea.

Apasam usor cu palma pentru aplatizare.

Dam rand pe rand fiecare rondea de dovlecel umpluta prin faina.
Scuturam pentru a indeparta surplusul de faina sI dam apoi prin ou batut .

Incingem bine ulei intr.o cratita si prajim rondelele de dovlecei.

Cand sunt gata facute si rumene scoatem rondelele de dovlecel pe un prosop absorbant.
Se pot servi atat calde cat si reci acompaniate de mujdei de usturoi sau iaurt rece.


Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici