Ridichi Umplute

Postat pe: 05-11-2008
(1)

Ingrediente

ridichi mai mari
branza telemea de vaca, oi sau din aceea cremoasa cu diferite gusturi
marar

Mod de preparare

Se scobesc ridichile cu un cutit bine ascutit si le umpleti cu branza telemea de vaca de oi sau mixta, frecata cu unt si marar.

Se poate umple si cu branza cremoasa, eventual din aceea cu gusturi diverse (masline, ciuperci, ierburi aromatice).

Se decoreaza cum doriti sau cum am facut eu, cu putin pateu de masline.




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ridichi Umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  03.02.2009 20:35:46

Ce aspectuoase si bune sunt !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ridichi Umplute