Puisori Umpluti

Postat pe: 21-11-2010
(6)

Ingrediente

7 oua fierte
1 pateu mijlociu
2 linguri rama
sare
piper
piper alb ptr sos 300 ml smantana
1 lingurita mustar
1 ou crud
ulei ptr maioneza

Mod de preparare

Ouale se curata si cu dispozitivul de taiat se taie. Daca nu avem facem taueturi sub forma de V intors pana se desprinde un capacel. Galbenusul de la 5 oua le punem separat intr-un vas la care mai adaugam si 2 linguri de rama si un pateu. Se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se umple ouale cu pasta rezultata, deasupra se aseaza capacelele de albus si se pun 2 ochisori la care folosim piper negru iar pentru cioc folosim morcov, ardei rosu.

Pentru sos avem nevoie de 1 galbenus crud, 2 galbenusuri fierte si 1 lingurita mustar si un pic de sare din care facem o maioneza adaugand treptat ulei. La acesta se adauga 300 ml smantana si se amesteca bine apoi se mai potriveste de sare si un pic de piper alb macinat.

Sosul se toarna intr-un vas si asezam puisorii in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Puisori Umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

sabau_bucataru
•  21.01.2010 22:56:57

cel mai tare

nicoleta15
•  13.01.2010 16:38:22

Copii vor fi incantati si noi parintii pentru ca ei mananca.

Leila
•  26.02.2009 22:43:17

Multumesc yafa ! vor fi incantati piticii tai :)

yafa
•  23.02.2009 14:37:48

Sunt tare frumosi,Lia, am sa fac si eu la pitici.Felicitari

Leila
•  28.01.2009 19:27:17

Multumesc dadiana , si ai albinuzei sunt foarte reusiti :)

dadiana
•  26.01.2009 16:41:40

fffffffff tare ......felicitari!!!!!!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Puisori Umpluti