Pranz Rapid cu Gorgonzola, Rosii si Masline

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Pranz Rapid cu Gorgonzola, Rosii si Masline

Ingrediente

  • -cca 50 g gorgonzola dulce
  • -1 rosie
  • -masline negre, fara samburi

Mod de preparare

Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Dupa, rosia, se spala si se taie cuburi. Maslinele se scurg de zeama si se lasa deoparte.

Apoi, se ia un bat pt frigarui si se incepe asamblarea. Asadar, se incepe cu o maslina, dupa se pune o bucatica de rosie si apoi o bucatica de gorgonzola si tot asa mai departe. Se incheie betisorul cu o maslina.

Si se face in continuare, pana se vor umple betisoarele.

Se serveste imediat, din cauza branzei, care se poate topi.
Aceste frigarui reci, merg foarte bine cu castravete, ceapa verde si cu o sunculita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa