Intr-o tigaie mare punem uleiul si calim ceapa si prazul pentru 5-6 minute.
Apoi adaugam spanacul, mararul sare, piper si mai calim cam 5 minute.
Lasam sa se raceasca si adaugam si branza feta (sfaramata cu mana) .
Amestecam bine.
Intr-o tava unsa cu ulei asezam in total 4 foi jos ( fiecare foaie trebuie unsa cu putin ulei) apoi punem o jumatate din umplutura de spanac, iar 2 foi unse cu ulei, a doua jumatate din spanac, si alte 4 foi deasupra (unse). Ungem cu ulei , o crestam putin deasupra( taiem portiile, pentru ca coapta se taie greu) , (nu taiem pana la foile de jos) .
Dam la cuptor la 180 de grade cam 45-50 minute sau pana se rumeneste.
Se serveste ca aperitiv
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii