Placinta cu spanac

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 pachet foi de placinta,
1 kg spanac fiert (doar sa-si bea zeama)
1 ceapa mare taiata julien
2 fire de praz taiate felii
1 mana de marar tocat
250 gr branza feta sau telemea
1/2 cana ulei de masline
sare si piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare punem uleiul si calim ceapa si prazul pentru 5-6 minute.

Apoi adaugam spanacul, mararul sare, piper si mai calim cam 5 minute.
Lasam sa se raceasca si adaugam si branza feta (sfaramata cu mana) .

Amestecam bine.

Intr-o tava unsa cu ulei asezam in total 4 foi jos ( fiecare foaie trebuie unsa cu putin ulei) apoi punem o jumatate din umplutura de spanac, iar 2 foi unse cu ulei, a doua jumatate din spanac, si alte 4 foi deasupra (unse). Ungem cu ulei , o crestam putin deasupra( taiem portiile, pentru ca coapta se taie greu) , (nu taiem pana la foile de jos) .

Dam la cuptor la 180 de grade cam 45-50 minute sau pana se rumeneste.
Se serveste ca aperitiv
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Placinta cu spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Placinta cu spanac