Intr-un vas, se pune faina de grau, faina de porumb, sare, condiment, cascavalul dat prin razatoare, carnatii taiati bucati mici, ardeiul rosu tocat cubulete, praful de copt, cimbru si se omogenizeaza usor cu o spatula.
In vasul de la robot, se pun ouale si se incepe mixarea, se adauga pe rand, uleiul, laptele batut si se mixeaza bine, apoi se toarna compozitia peste amestecul uscat. Se omogenizeaza cu spatula usor si se toarna intr-o tava rotunda care a fost unsa cu unt si presarata cu faina de grau. Se da tava la cuptorul incalzit deja, pentru circa o ora. Cand mirosul te da gata si se rumeneste usor pe margini, este semn ca placinta noastra este gata.
Se scoate tava din cuptor, se da cu cutitul pe margini sa se dezlipeasca usor, se pune un platou peste tava si se rastoarna. A se taia dupa ce se racoreste.
Sa aveti pofta, dragilor!
Foarte bune au iesit aceste rulouri, nu au rezistat mult, ba chiar a fost cearta pe ultimele 2 bucati! :)) :D
Desert rulouri umplute cu mere, reteta de postDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii