Placinta aperitiv cu malai alb

Postat pe: 19-05-2017
(0)

Ingrediente

1 cana iaurt de casa-300 ml
1 cana faina de grau
1 cana faina de porumb alb (malai)
1 ardei mare rosu
3 oua
3 linguri ulei
1 lingurita condiment cu gust de legume
sare dupa gust
200 gr cascaval
1 lingurita cimbru
1 plic praf de copt
25 gr unt
1 bucata de carnati afumati

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

6 portii

Intr-un vas, se pune faina de grau, faina de porumb, sare, condiment, cascavalul dat prin razatoare, carnatii taiati bucati mici, ardeiul rosu tocat cubulete, praful de copt, cimbru si se omogenizeaza usor cu o spatula.
In vasul de la robot, se pun ouale si se incepe mixarea, se adauga pe rand, uleiul, laptele batut si se mixeaza bine, apoi se toarna compozitia peste amestecul uscat. Se omogenizeaza cu spatula usor si se toarna intr-o tava rotunda care a fost unsa cu unt si presarata cu faina de grau. Se da tava la cuptorul incalzit deja, pentru circa o ora. Cand mirosul te da gata si se rumeneste usor pe margini, este semn ca placinta noastra este gata.

Se scoate tava din cuptor, se da cu cutitul pe margini sa se dezlipeasca usor, se pune un platou peste tava si se rastoarna. A se taia dupa ce se racoreste.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Placinta aperitiv cu malai alb" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Placinta aperitiv cu malai alb