Ce nume am gasit si eu: wink: : p ..... o pizza foarte buna si usor de preparat
Se intinde aluatul pe tava in care dorim sa coacem pizza. Tava se unge in prealabil cu un strop de ulei sau daca folositi piatra atunci se presara putina faina de malai deasupra pentru a preveni lipirea aluatului de forma. Coacem pe treisferturi aluatul in cuptorul preancalzit. Scoatem crusta si lasam la racit. In timpul asta curatam cartoful, il dam pe cutitul mandolinei pentru a obtine feliute subtiri si uniforme si parjim in ulei, dar numai putin, nu trebuie sa aibe culoarea cartofilor pai prajiti. Scoatem pe un servetel absorbant. Deci, dupa ce s-a racorit sau racit aluatul, depinde de timpul cand vreti sa coaceti pizza, ungeti cu pesto si presarati bucatele mici de branza aromata cu usturoi (Boursin) si busuioc apoi presarati putin parmesan. Deasupra presarati mozzarella si aranjati cartofii prajiti deasupra, presarati din nou mozzarella, rupeti cateva frunze de kale sau de spanac si dati la cuptor pana se topeste branza. Serviti cu placere langa un pahar de vin rosu....
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii