Pizza rapida

Portii
4
Timp pregatire
900 minute
Complexitate
redusa
Pizza rapida

Ingrediente

  • 200 gr faina alba
  • 200 ml lapte dulce
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei (una pentru uns tava)
  • sare dupa gust
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca de praga,sau puteti foolosi ce mezel va place
  • 100 gr masline negre
  • 1 rosie

Mod de preparare

In vasul de la robotul de bucatarie punem faina,poi adaugam laptele,oul,uleiul si sarea.Mixam pana cand rezulta o compozitie asemanatoare cu cea a clatitelor,dar putin mai groasa.Intr-un vas de silicon,sau intr-o forma rotunda (eu am avut o tava rotunda de yena|),punem un pic de ulei si ungem tava,apoi turnam compozitia lichida.Intre timp taiem sunca feliute iar rosiile rondele.Punem deasupra sunca,apoi adaugam maslinele gata feliate, iar deasupra, adaugam rosiile taiete rondele subtiri.Sigur ca si umplutura puteti folosi ceea ce va place: ciuperci,porumb,ardei gras,etc.Aceasta este pizza in varianta rapida.Nu va ia foarte mult timp la preparat, nu va trebui sa asteptati sa creasca.Dam pizza la cuptor la foc mic.Dupa circa 10 minute,adaugam deasupra cascavalul ras.Lasam pana se rumeneste frumos,iar cascavalul se topeste.Lasam cateva minute sa se raceasca,apoi o putem felia .Este o bunatate si asa in varianta rapida.Servim cu sos de rosii, ketchup sau ce doreste fiecare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Tarta cu pere posate in vin rosu
Bucataras.RO

Tarta cu pere posate in vin rosu

 O bunătate este această  tartă.Imi plac foarte mult perele,iar cele poşate în vin roşu sunt delicioase,...

Tarta cu pere posate in vin rosu
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola