Incalziti cuptorul la 230 c (gaz 8). Dupa ce ati intins aluatul transferati-l pe o folie de aluminiu (eu am uitat sa fac asta si a fost mai greu de transferat). Intindeti pe aluat pesto cu 1/2 lingura ulei de masline, aranjati frunze de spanac si rucola, asezonati, puneti 1 lingura de ulei de masline deasupra, apoi imprastiati maslinele, gorgonzola si semintele de pin.
Transferati pizza cu folie intr-o tava si puneti aceasta pe fundul cuptorului pentru 3 minute. Mutati apoi tava la mijloc pe gratar, reduceti flacara la 190 c (gaz 5) si lasati inca 5 minute. Procedati la fel si cu cealalta pizza.
Aluatul din 4 faini il puteti gasi aici:
http://www.reteteculinare.Ro/forum/discutii/aluat_de_pizza_cu_4_faine-11790/
Puteti folosi alte aluaturi, modificand astfel timpul de coacere si ajustati cantitatile topping-ului dupa plac.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii