Pizza cu Verdeturi, Gorgonzola si Seminte de Pin

Postat pe: 05-06-2013
(0)

Ingrediente

Pentru aluat:
1 portie de aluat cu 4 faine
Topping pentru 2 pizza (cu un diametrul intre 26-28 cm) :
4 lingurite pesto de leurda
70 g frunze de spanac spalate si uscate
40 g rucola spalata si uscata
sare si piper negru proaspat macinat
3 linguri ulei de masline extra virgin
2 linguri masline kalamata taiate felii sau bucati
150 g gorzonzola rupta in bucati
4 linguri de seminte de pin

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 230 c (gaz 8). Dupa ce ati intins aluatul transferati-l pe o folie de aluminiu (eu am uitat sa fac asta si a fost mai greu de transferat). Intindeti pe aluat pesto cu 1/2 lingura ulei de masline, aranjati frunze de spanac si rucola, asezonati, puneti 1 lingura de ulei de masline deasupra, apoi imprastiati maslinele, gorgonzola si semintele de pin.

Transferati pizza cu folie intr-o tava si puneti aceasta pe fundul cuptorului pentru 3 minute. Mutati apoi tava la mijloc pe gratar, reduceti flacara la 190 c (gaz 5) si lasati inca 5 minute. Procedati la fel si cu cealalta pizza.
Aluatul din 4 faini il puteti gasi aici:
http://www.reteteculinare.Ro/forum/discutii/aluat_de_pizza_cu_4_faine-11790/

Puteti folosi alte aluaturi, modificand astfel timpul de coacere si ajustati cantitatile topping-ului dupa plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza cu Verdeturi, Gorgonzola si Seminte de Pin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza cu Verdeturi, Gorgonzola si Seminte de Pin