Pizza cu Verdeturi, Gorgonzola si Seminte de Pin

Postat pe: 05-06-2013
(0)

Ingrediente

Pentru aluat:
1 portie de aluat cu 4 faine
Topping pentru 2 pizza (cu un diametrul intre 26-28 cm) :
4 lingurite pesto de leurda
70 g frunze de spanac spalate si uscate
40 g rucola spalata si uscata
sare si piper negru proaspat macinat
3 linguri ulei de masline extra virgin
2 linguri masline kalamata taiate felii sau bucati
150 g gorzonzola rupta in bucati
4 linguri de seminte de pin

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 230 c (gaz 8). Dupa ce ati intins aluatul transferati-l pe o folie de aluminiu (eu am uitat sa fac asta si a fost mai greu de transferat). Intindeti pe aluat pesto cu 1/2 lingura ulei de masline, aranjati frunze de spanac si rucola, asezonati, puneti 1 lingura de ulei de masline deasupra, apoi imprastiati maslinele, gorgonzola si semintele de pin.

Transferati pizza cu folie intr-o tava si puneti aceasta pe fundul cuptorului pentru 3 minute. Mutati apoi tava la mijloc pe gratar, reduceti flacara la 190 c (gaz 5) si lasati inca 5 minute. Procedati la fel si cu cealalta pizza.
Aluatul din 4 faini il puteti gasi aici:
http://www.reteteculinare.Ro/forum/discutii/aluat_de_pizza_cu_4_faine-11790/

Puteti folosi alte aluaturi, modificand astfel timpul de coacere si ajustati cantitatile topping-ului dupa plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pizza cu Verdeturi, Gorgonzola si Seminte de Pin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza cu Verdeturi, Gorgonzola si Seminte de Pin