Incalziti cuptorul la 230 c (gaz 8). Dupa ce ati intins aluatul transferati-l pe o folie de aluminiu (eu am uitat sa fac asta si a fost mai greu de transferat). Intindeti pe aluat pesto cu 1/2 lingura ulei de masline, aranjati frunze de spanac si rucola, asezonati, puneti 1 lingura de ulei de masline deasupra, apoi imprastiati maslinele, gorgonzola si semintele de pin.
Transferati pizza cu folie intr-o tava si puneti aceasta pe fundul cuptorului pentru 3 minute. Mutati apoi tava la mijloc pe gratar, reduceti flacara la 190 c (gaz 5) si lasati inca 5 minute. Procedati la fel si cu cealalta pizza.
Aluatul din 4 faini il puteti gasi aici:
http://www.reteteculinare.Ro/forum/discutii/aluat_de_pizza_cu_4_faine-11790/
Puteti folosi alte aluaturi, modificand astfel timpul de coacere si ajustati cantitatile topping-ului dupa plac.
Nu-s fana supe creme, dar uneori ma lovesc niste pofte si ma apuc sa-mi fac poftele. Mi se spune ca-s foarte mofturoasa,...
Supa crema de legume cu cascaval afumatCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii