Se taie in feliute subtiri ceapa. Se taie si usturoiul.
Se caleste ceapa alba, cea rosie si usturoiul in ulei.
Cand au inceput sa se rumeneasca se ia tigaia de pe foc si se adauga condimente pentru pizza.
Se intinde foaia de aluat in tava.
Se adauga ceapa calita si se pune deasupra cascavalul ras.
Se da la cuptor si se coace 10-15 minute sau pana cand incepe sa se rumeneasca si cascavalul.
Sper sa va placa si voua Pizza Blanca!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii