Se taie in feliute subtiri ceapa. Se taie si usturoiul.
Se caleste ceapa alba, cea rosie si usturoiul in ulei.
Cand au inceput sa se rumeneasca se ia tigaia de pe foc si se adauga condimente pentru pizza.
Se intinde foaia de aluat in tava.
Se adauga ceapa calita si se pune deasupra cascavalul ras.
Se da la cuptor si se coace 10-15 minute sau pana cand incepe sa se rumeneasca si cascavalul.
Sper sa va placa si voua Pizza Blanca!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii