Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu vinul spumant. Se tin timp de 1 ora la rece. Somonul se taie marunt si se amesteca cu sucul de lamaie. Ceapa se curata, se taie in bucatele fine si se adauga somonului. Feliile de pepene se scurg, se pun pe o farfurie racita si peste ele se aseaza somonul maruntit. Se orneaza cu arpagic.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii