Pepene galben spumant cu somon afumat

Postat pe: 31-08-2009
(0)

Ingrediente

1/2 pepene galben
8 felii somon afumat
1 lingurita suc de lamaie
1 lingura ceapa rosie maruntita
1/2 sticla de vin spumant sec, spre ex Angelli Presidente

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu vinul spumant. Se tin timp de 1 ora la rece. Somonul se taie marunt si se amesteca cu sucul de lamaie. Ceapa se curata, se taie in bucatele fine si se adauga somonului. Feliile de pepene se scurg, se pun pe o farfurie racita si peste ele se aseaza somonul maruntit. Se orneaza cu arpagic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pepene galben spumant cu somon afumat" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pepene galben spumant cu somon afumat