Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu vinul spumant. Se tin timp de 1 ora la rece. Somonul se taie marunt si se amesteca cu sucul de lamaie. Ceapa se curata, se taie in bucatele fine si se adauga somonului. Feliile de pepene se scurg, se pun pe o farfurie racita si peste ele se aseaza somonul maruntit. Se orneaza cu arpagic.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO mancare care o cunoaste toata lumea, care este satioasa, gustoasa si care merge mai ales in zilele friguroase de iarna. Iar...
Fasole cu ciolan si salata de sfecla rosieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii