Se aseaza o foaie in tava unsa in prealabil cu margarina sau unt. Se aseaza sunca felie langa felie pana la acoperirea completa a foii de placinta. Se rade cascavalul. Se presara piper, dupa gust.
Se acopera cu cealalta foaie de placinta si se preseaza pe margine pentru a nu iesi cascavalul topit. Se cresteaza fin sau se inteapa foarte des foaia superioara pentru a iesi aburul dintre foi.
Se lasa la racorit 3-5 min se apoi se taie cu cutitul de pizza.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii