Se fierbe lintea in apa pana devine moale. In timpul asta, in ulei si putina apa se prajeste ceapa si usturoiul, apoi se adauga ciupercile feliate/tocate, se fierb impreuna circa 5 minute, se adauga foaia de dafin, sa condimenteaza dupa gust, se mai adauga apa daca mai este cazul.
Cand ciupercile sant gata si lintea este fiarta se amesteca cele doua intre ele, pe foc, se pune sosul de soia daca se foloseste si se mai lasa sa fiarba impreuna cateva minute pana scade toata apa si incepe sa aibe tendinta de a se prinde.
Luam de pe foc, scoatem foaia de dafin si dam prin blender pana se formeaza o pasta fina. Se mai incearca inca odata de gust.
Se serveste cald sau rece, uns pe paine
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii