Se toaca grasimea de rata si se pune in tigaie, se lasa sa fiarba la foc mic sa iasa grasimea, se adauga ceapa tocata marunt, ficateii, pieptul de pui taiat cuburi si se lasa sa se fiarba bine pana cand scade surplusul de lichid si ramane doar grasimea, se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca si se lasa la rece.
Cand s-a racit, se da compozitia prin masina de carne, cine vrea un pate mai fin, poate da compozitia chiar de doua ori prin masina de carne. Se pune untul, smantana si se omogenizeaza foarte bine, daca este destul de consistent se poate consuma asa, daca este prea consistent se mai poate adauga putina smantana, oricum dupa cateva ore de stat la frigider compozitia de pate se mai intareste, la mine nu a fost nevoie a iesit exact asa cum trebuie. Grasimea de rata este o grasime foarte buna si fiindca este naturala o folosesc des la gatitul mancarurilor.
Sa aveti pofta, dragilor!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii