Pasta de Urda

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Urda 500gr
  • Smantana 200 gr
  • Ceapa verde 4 fire
  • Marar una legatura
  • Ulei de masline
  • 50 ml
  • 3 frunze de menta

Mod de preparare

Ceapa verde o tocam marunt atat partea alba si partea verde, mararul va fi si el taiat impreuna cu ceapa.

Smantana amestecata cu uleiul de masline pana devine omogena dupa care le v-om aduna pe toate intrun vas. V-om orna totul cu frunze de menta
Poate fi alaturata diferitelor retete.
Rosii umplute, ardei umpluti vinete coapte, cartofi copti, alaturi de peste la gratar,.
Bruschete din diferite tipuri de paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate