Pasta de Urda

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Urda 500gr
  • Smantana 200 gr
  • Ceapa verde 4 fire
  • Marar una legatura
  • Ulei de masline
  • 50 ml
  • 3 frunze de menta

Mod de preparare

Ceapa verde o tocam marunt atat partea alba si partea verde, mararul va fi si el taiat impreuna cu ceapa.

Smantana amestecata cu uleiul de masline pana devine omogena dupa care le v-om aduna pe toate intrun vas. V-om orna totul cu frunze de menta
Poate fi alaturata diferitelor retete.
Rosii umplute, ardei umpluti vinete coapte, cartofi copti, alaturi de peste la gratar,.
Bruschete din diferite tipuri de paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici