Pasta de Urda

Postat pe: 06-02-2013
(1)

Ingrediente

Urda 500gr
Smantana 200 gr
Ceapa verde 4 fire
Marar una legatura
Ulei de masline
50 ml
3 frunze de menta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Ceapa verde o tocam marunt atat partea alba si partea verde, mararul va fi si el taiat impreuna cu ceapa.

Smantana amestecata cu uleiul de masline pana devine omogena dupa care le v-om aduna pe toate intrun vas. V-om orna totul cu frunze de menta
Poate fi alaturata diferitelor retete.
Rosii umplute, ardei umpluti vinete coapte, cartofi copti, alaturi de peste la gratar,.
Bruschete din diferite tipuri de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasta de Urda" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  06.02.2013 10:38:20

Pasta de urda nu face altceva decat sa completeze gama bogata de branzeturi romanesti.Alaturi de legume formeaza diferite aperitive reci dupa imaginatia fiecarui bucatar in parte.
In aperitivul oricarei mese festive poate intra cu succes si fara a se simti complexata

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasta de Urda