- Usturoiul se zdrobeste in presa pentru usturoi.
- Miezul de avocado se pune intr-un bol si se zdrobeste foarte bine cu furculita (un fruct copt va dobandi astfel o consistenta cremoasa).
- Se amesteca miezul de avocado pregatit cu cateva picaturi de zeama de lime (dupa preferinta), usturoiul zdrobit si un praf de sare. Se obtine o pasta delicioasa ce poate fi servita cu paine prajita.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii