Parizer de casa, special pentru copii

Portii
5
Timp pregatire
120 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie
Parizer de casa, special pentru copii

Ingrediente

  • 800 g carne porc sau de pui
  • 4 felii paine
  • 1 canuta de lapte
  • apa minerala
  • sare
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu
  • condimente de care iti plac
  • 2 oua
  • verdeata (patrunjel)
  • o cescuta de ulei
  • ciuperci, masline sau ardei (se pun la sfarsit peste carne cand intanzi amestecul pe folie). Eu am pus doar ciuperci.
  • folie alimentara
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot, ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se face o pasta. Daca vezi ca e tot vartoasa, mai pui apa minerala, pana se face un pic mai moale, dar nu foarte moale. Intanzi folie alimentara pe masa de lucru si pui din carne pe lungimea foliei, iar deasupra, pui ardei tocat sau ciuperci. Rulezi cat mai strans si legi la capete.

Apoi le rulezi in folie de aluminiu. Pui intr-o cratita mai mare cele doua rulori in apa rece, cand incepe sa fiarba, mai lasi 30 minute. Scoti si lasi la racit.
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia