Parizer de casa, special pentru copii

Portii
5
Timp pregatire
120 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie
Parizer de casa, special pentru copii

Ingrediente

  • 800 g carne porc sau de pui
  • 4 felii paine
  • 1 canuta de lapte
  • apa minerala
  • sare
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu
  • condimente de care iti plac
  • 2 oua
  • verdeata (patrunjel)
  • o cescuta de ulei
  • ciuperci, masline sau ardei (se pun la sfarsit peste carne cand intanzi amestecul pe folie). Eu am pus doar ciuperci.
  • folie alimentara
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot, ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se face o pasta. Daca vezi ca e tot vartoasa, mai pui apa minerala, pana se face un pic mai moale, dar nu foarte moale. Intanzi folie alimentara pe masa de lucru si pui din carne pe lungimea foliei, iar deasupra, pui ardei tocat sau ciuperci. Rulezi cat mai strans si legi la capete.

Apoi le rulezi in folie de aluminiu. Pui intr-o cratita mai mare cele doua rulori in apa rece, cand incepe sa fiarba, mai lasi 30 minute. Scoti si lasi la racit.
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
2
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
4
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Furescuri cu Untura
5
Dulciuri

Furescuri cu Untura

Furescuri cu Untura
Parteneri
Sarmale cu ciuperci de post
Bucataras.RO

Sarmale cu ciuperci de post

Sunt cele mai bune sarmale ever....

Sarmale cu ciuperci de post
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai