Feliati painea pe diagonala in felii de 2. 5 cm. Amestecati bine untul, branza parmezan, usturoiul, sarea si piperul. Intindeti amestecul de unt pe o parte a feliilor de paine.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti 4 sau 5 felii de paine direct pe polita. Reglati temperatura cuptorului la 220 grade c si gatiti timp de 6-7 minute sau pana cand painea devine aurie.
Procedati la fel cu feliile de paine ramase
pont: Pentru paine cu verdeturi: in loc de usturoi, in unt adaugati 2 lingurite de verdeturi tocate, ca de exemplu: patrunjel, busuioc sau rozmarin
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii