Paine cu Usturoi

Postat pe: 07-08-2011
(0)

Ingrediente

1 bagheta sau franzela
½? ceasca unt
la temperatura camerei
2 linguri parmezan ras
2 catei usturoi
curatati si maruntiti
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Feliati painea pe diagonala in felii de 2. 5 cm. Amestecati bine untul, branza parmezan, usturoiul, sarea si piperul. Intindeti amestecul de unt pe o parte a feliilor de paine.

Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti 4 sau 5 felii de paine direct pe polita. Reglati temperatura cuptorului la 220 grade c si gatiti timp de 6-7 minute sau pana cand painea devine aurie.

Procedati la fel cu feliile de paine ramase

pont: Pentru paine cu verdeturi: in loc de usturoi, in unt adaugati 2 lingurite de verdeturi tocate, ca de exemplu: patrunjel, busuioc sau rozmarin
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paine cu Usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paine cu Usturoi