Paine cu Usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 bagheta sau franzela
  • - ½? ceasca unt
  • la temperatura camerei
  • - 2 linguri parmezan ras
  • - 2 catei usturoi
  • curatati si maruntiti
  • - sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Feliati painea pe diagonala in felii de 2. 5 cm. Amestecati bine untul, branza parmezan, usturoiul, sarea si piperul. Intindeti amestecul de unt pe o parte a feliilor de paine.

Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti 4 sau 5 felii de paine direct pe polita. Reglati temperatura cuptorului la 220 grade c si gatiti timp de 6-7 minute sau pana cand painea devine aurie.

Procedati la fel cu feliile de paine ramase

pont: Pentru paine cu verdeturi: in loc de usturoi, in unt adaugati 2 lingurite de verdeturi tocate, ca de exemplu: patrunjel, busuioc sau rozmarin
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa