Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, praful de sare si praful de copt) intr-un bol incapator. Intr-un vas trebuie sa mixam 1 ou cu laptele, putin piper si untul topit. Mixam bine.
Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam. Daca este prea groasa compozitia, atunci trebuie sa mai adaugam lapte. Ungem tigaia de clatite cu un sevetel imbibat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia in tigaie. Trebuie sa lasam aproximativ 1 minut clatita pana face bule la suprafata, iar apoi trebuie sa o intoarcem pe partea cealalta. Mie mi-au iesit 6 clatite.
Dupa ce am terminat de facut clatitele trebuie sa facem omleta. Tocam ceapa verde marunt si sunca feliute potrivite. Batem cele 6 oua cu putin patrunjel tocat si apoi adaugam sare si piper dupa gust. Calim ceapa si sunculita pana se inmoaie iar apoi adaugam oualele, Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza. Asezam o clatita intr-o farfurie adanca. Punem 2 linguri de omleta in clatita. Legam saculetii cu frunze de patrunjel.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii