Vinetele se curata de coaja si se taie fasii subtiri pe lung. Se pun in tigaia usor unsa cu ulei pe o parte si alta doar cat sa se inmoaie putin, cand toate sunt gata, se pun 3 fasii in podul palmei sub forma de stea si in mijlocul ei se pune o lingura din amestecul rezultat in urma calirii cepei cu carnea tocata, condimentata cu sare, piper si verdeata. Marginile fasiilor se impletesc deasupra umpluturii rezultand in final niste pachetele de forma si marimea unei chiftele normale.
Se pun in tava, se orneaza fiecare cu o rondea de rosie si se toarna sucul de rosii. Se dau la cuptor cca 20 minute.
Sunt bune si calde, si reci.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii