Pachetele de Vinete

Postat pe: 27-10-2009
(0)

Ingrediente

2 vinete
300 g carne tocata
200 ml suc de rosii
o rosie mica
sare
piper
verdeata
o ceapa mica

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Vinetele se curata de coaja si se taie fasii subtiri pe lung. Se pun in tigaia usor unsa cu ulei pe o parte si alta doar cat sa se inmoaie putin, cand toate sunt gata, se pun 3 fasii in podul palmei sub forma de stea si in mijlocul ei se pune o lingura din amestecul rezultat in urma calirii cepei cu carnea tocata, condimentata cu sare, piper si verdeata. Marginile fasiilor se impletesc deasupra umpluturii rezultand in final niste pachetele de forma si marimea unei chiftele normale.

Se pun in tava, se orneaza fiecare cu o rondea de rosie si se toarna sucul de rosii. Se dau la cuptor cca 20 minute.

Sunt bune si calde, si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pachetele de Vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pachetele de Vinete