Pachetele de Vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 300 g carne tocata
  • 200 ml suc de rosii
  • o rosie mica
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • o ceapa mica

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja si se taie fasii subtiri pe lung. Se pun in tigaia usor unsa cu ulei pe o parte si alta doar cat sa se inmoaie putin, cand toate sunt gata, se pun 3 fasii in podul palmei sub forma de stea si in mijlocul ei se pune o lingura din amestecul rezultat in urma calirii cepei cu carnea tocata, condimentata cu sare, piper si verdeata. Marginile fasiilor se impletesc deasupra umpluturii rezultand in final niste pachetele de forma si marimea unei chiftele normale.

Se pun in tava, se orneaza fiecare cu o rondea de rosie si se toarna sucul de rosii. Se dau la cuptor cca 20 minute.

Sunt bune si calde, si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc