Pachetele de Vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 300 g carne tocata
  • 200 ml suc de rosii
  • o rosie mica
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • o ceapa mica

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja si se taie fasii subtiri pe lung. Se pun in tigaia usor unsa cu ulei pe o parte si alta doar cat sa se inmoaie putin, cand toate sunt gata, se pun 3 fasii in podul palmei sub forma de stea si in mijlocul ei se pune o lingura din amestecul rezultat in urma calirii cepei cu carnea tocata, condimentata cu sare, piper si verdeata. Marginile fasiilor se impletesc deasupra umpluturii rezultand in final niste pachetele de forma si marimea unei chiftele normale.

Se pun in tava, se orneaza fiecare cu o rondea de rosie si se toarna sucul de rosii. Se dau la cuptor cca 20 minute.

Sunt bune si calde, si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)