Vinetele se curata de coaja si se taie fasii subtiri pe lung. Se pun in tigaia usor unsa cu ulei pe o parte si alta doar cat sa se inmoaie putin, cand toate sunt gata, se pun 3 fasii in podul palmei sub forma de stea si in mijlocul ei se pune o lingura din amestecul rezultat in urma calirii cepei cu carnea tocata, condimentata cu sare, piper si verdeata. Marginile fasiilor se impletesc deasupra umpluturii rezultand in final niste pachetele de forma si marimea unei chiftele normale.
Se pun in tava, se orneaza fiecare cu o rondea de rosie si se toarna sucul de rosii. Se dau la cuptor cca 20 minute.
Sunt bune si calde, si reci.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDe cateva zile tot imi statea gandul la un preparat de genul acesta. Nu am gasit nici o reteta exact cum imi doream eu, asa...
Musaca de zucchini (dovlecei) cu carne tocata la cuptorSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii