Oua la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4oua
  • 150g creme fraiche
  • 3 lg smintina
  • 1lg verdeata tocata marunt
  • 1 esalota mica
  • 2 lg ulei

Mod de preparare

Se pregatesc 4 forme de terina sau sufle, rezistente la temp. Se ung cu ulei. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma si se ad creme fraiche, smintina si verdeata. Ceapa se prajeste putin si se ad si ea la amestec, sare si piper dupa gust. Se umple formele cu amestecul din albus.

Cu ajutorul unei lingurite se formeaza o urma in mijlocul formei umplute cu amestec. Se aseaza cu grija galbenusul in fiecare forma, fara sa se strice forma galbenusului. Formele se pun intr-o tava cu apa. Se lasa la cuptor circa 20 de minute la 200 de grade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)