Oua la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4oua
  • 150g creme fraiche
  • 3 lg smintina
  • 1lg verdeata tocata marunt
  • 1 esalota mica
  • 2 lg ulei

Mod de preparare

Se pregatesc 4 forme de terina sau sufle, rezistente la temp. Se ung cu ulei. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma si se ad creme fraiche, smintina si verdeata. Ceapa se prajeste putin si se ad si ea la amestec, sare si piper dupa gust. Se umple formele cu amestecul din albus.

Cu ajutorul unei lingurite se formeaza o urma in mijlocul formei umplute cu amestec. Se aseaza cu grija galbenusul in fiecare forma, fara sa se strice forma galbenusului. Formele se pun intr-o tava cu apa. Se lasa la cuptor circa 20 de minute la 200 de grade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici