Fierbeti o mamaliga mai tare.
Ungeti un vas termorezistent cu unt (din belsug).
Amestecati mamaliga calda cu aceiasi cantitate de branza si asezati amestecul in vasul termorezistent.
Cu ajutorul unui polonic (uns cu ulei ca sa nu se prinda de mamaliga), faceti adancituri in care puneti putin unt si spargeti cate un ou.
Presarati cu sare si condimente ouale si dati la cuptor pana se incheaga albusul.
Se serveste calda, cu smantana sau mai dietetic cu salata de castraveti cu iaurt!
Pofta buna!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieAm vazut reteta de https://www.bucataras.ro/retete/soft-french-bread-rolls-84156.html a Rocsanei si le-am pus gand rau,...
Desert Nutella French RollsSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii