Fierbeti o mamaliga mai tare.
Ungeti un vas termorezistent cu unt (din belsug).
Amestecati mamaliga calda cu aceiasi cantitate de branza si asezati amestecul in vasul termorezistent.
Cu ajutorul unui polonic (uns cu ulei ca sa nu se prinda de mamaliga), faceti adancituri in care puneti putin unt si spargeti cate un ou.
Presarati cu sare si condimente ouale si dati la cuptor pana se incheaga albusul.
Se serveste calda, cu smantana sau mai dietetic cu salata de castraveti cu iaurt!
Pofta buna!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii