Fierbeti o mamaliga mai tare.
Ungeti un vas termorezistent cu unt (din belsug).
Amestecati mamaliga calda cu aceiasi cantitate de branza si asezati amestecul in vasul termorezistent.
Cu ajutorul unui polonic (uns cu ulei ca sa nu se prinda de mamaliga), faceti adancituri in care puneti putin unt si spargeti cate un ou.
Presarati cu sare si condimente ouale si dati la cuptor pana se incheaga albusul.
Se serveste calda, cu smantana sau mai dietetic cu salata de castraveti cu iaurt!
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii