Ficateii se toaca marunt si se prajesc in unt, apoi se presara cu sare si piper. Ouale se sparg intr-un bol se amesteca bine cu sare iar apoi se prajeste omleta pe ambele parti in untul ramas. Se toarna ficateii peste omleta, se impatureste in trei si se serveste. Fiecare portie de omleta se prepara separat din cate doua oua.
Se poate asezona cu parmezan.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii