Ficateii se toaca marunt si se prajesc in unt, apoi se presara cu sare si piper. Ouale se sparg intr-un bol se amesteca bine cu sare iar apoi se prajeste omleta pe ambele parti in untul ramas. Se toarna ficateii peste omleta, se impatureste in trei si se serveste. Fiecare portie de omleta se prepara separat din cate doua oua.
Se poate asezona cu parmezan.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii