Se ia un vas mai micut, se pune in el ovazul, mierea, scortisoara, curmalele uscate (sau smochinele) si se pune in cuptorul cu microunde pentru 3-4 minute la programul de "cook" (gatit), dupa care se adauga piersica congelata si taiata in bucati ceva mai maricele. In felul asta fructul congelat nu se flescaieste, ramane intreg si frumos, iar gheata din fruct raceste ovazul exact atat cat trebuie ca sa poate fi mancat imediat.
Desigur ca fructele data le reteta se pot odifica in functie de preferinta fiecaruia.
Daca nu aveti cuptor cu microunde, atunci se pune ovazul cu tot ce trebuie in el (mai putin fructul congelat) si se fierbe pe ochiul de la aragaz timp de 3 minute dupa care se ia de pe foc, se adauga fructul congelat si se mananca.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii