Se ia un vas mai micut, se pune in el ovazul, mierea, scortisoara, curmalele uscate (sau smochinele) si se pune in cuptorul cu microunde pentru 3-4 minute la programul de "cook" (gatit), dupa care se adauga piersica congelata si taiata in bucati ceva mai maricele. In felul asta fructul congelat nu se flescaieste, ramane intreg si frumos, iar gheata din fruct raceste ovazul exact atat cat trebuie ca sa poate fi mancat imediat.
Desigur ca fructele data le reteta se pot odifica in functie de preferinta fiecaruia.
Daca nu aveti cuptor cu microunde, atunci se pune ovazul cu tot ce trebuie in el (mai putin fructul congelat) si se fierbe pe ochiul de la aragaz timp de 3 minute dupa care se ia de pe foc, se adauga fructul congelat si se mananca.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii