Se ia un vas mai micut, se pune in el ovazul, mierea, scortisoara, curmalele uscate (sau smochinele) si se pune in cuptorul cu microunde pentru 3-4 minute la programul de "cook" (gatit), dupa care se adauga piersica congelata si taiata in bucati ceva mai maricele. In felul asta fructul congelat nu se flescaieste, ramane intreg si frumos, iar gheata din fruct raceste ovazul exact atat cat trebuie ca sa poate fi mancat imediat.
Desigur ca fructele data le reteta se pot odifica in functie de preferinta fiecaruia.
Daca nu aveti cuptor cu microunde, atunci se pune ovazul cu tot ce trebuie in el (mai putin fructul congelat) si se fierbe pe ochiul de la aragaz timp de 3 minute dupa care se ia de pe foc, se adauga fructul congelat si se mananca.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii