muschii se tin timp de 4 zile in saramura in care am pus si usturoiul pisat undeva la rece, acestia trebuie sa fie acoperiti in totalitate.
Dupa ce au stat in saramura preparam zeama in care ii vom fierbe astfel:
punem intr-o oala suficient de adanca vinul, apa , adaugam condimentele asezonam cu delikat si piper lasam sa dea in clocot.Intre timp legam muschiul cu sfoara (eu din lipsa de sfoara am legat cu un snur) si il cufundam in zeama clocotita.
Lasam sa fiarba cca 30 -45 minute.
se scoate si se lasa la racit.
Se poate servi ca aperitiv cu pasta de hrean dupa preferinte.
Daca se doreste acest muschi se poate afuma sau in zeama in care vom fierbe muschiul putem adauga boia dulce de ardei ca sa ii dea putina culoare.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii