muschii se tin timp de 4 zile in saramura in care am pus si usturoiul pisat undeva la rece, acestia trebuie sa fie acoperiti in totalitate.
Dupa ce au stat in saramura preparam zeama in care ii vom fierbe astfel:
punem intr-o oala suficient de adanca vinul, apa , adaugam condimentele asezonam cu delikat si piper lasam sa dea in clocot.Intre timp legam muschiul cu sfoara (eu din lipsa de sfoara am legat cu un snur) si il cufundam in zeama clocotita.
Lasam sa fiarba cca 30 -45 minute.
se scoate si se lasa la racit.
Se poate servi ca aperitiv cu pasta de hrean dupa preferinte.
Daca se doreste acest muschi se poate afuma sau in zeama in care vom fierbe muschiul putem adauga boia dulce de ardei ca sa ii dea putina culoare.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii