Fierbem cateva minute broccoli, apoi il lasam intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui in fasii mai lungi si subtiri. Prajim pieptul in putin unt.
Batem ouale cu putina sare si le amestecam cu cascavalul ras.
Decupam partea superioara a mini baghetelor si scoatem tot miezul, apoi le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Asezam in fiecare bagheta, bucatile de piept de pui, apoi buchetele de broccoli, felii de masline si amestecul de oua si cascaval. Peste amestecul de oua, asezam alternativ bucatele de rosii si masline si mai presaram putin cascaval.
Introducem tava in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute .
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii