Fierbem cateva minute broccoli, apoi il lasam intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui in fasii mai lungi si subtiri. Prajim pieptul in putin unt.
Batem ouale cu putina sare si le amestecam cu cascavalul ras.
Decupam partea superioara a mini baghetelor si scoatem tot miezul, apoi le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Asezam in fiecare bagheta, bucatile de piept de pui, apoi buchetele de broccoli, felii de masline si amestecul de oua si cascaval. Peste amestecul de oua, asezam alternativ bucatele de rosii si masline si mai presaram putin cascaval.
Introducem tava in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute .
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii