Mic dejun Duminical, cand timpul nu e numarat si cand, poate, cineva ti-l aduce la pat...
Acel cineva, persoana importanta - nu spui cine! - trebuie sa taie 3-4 felii de rosie, una de svaiter, un inel de mar si sa purceada in felul urmator:
Picura un putintel ulei intr-o tigaie, pune feliile de rosie, rade deasupra lor mar - din cotorul ce ramane dupa decuparea inelului, potriveste frumos bucata de svaiter, cocoteaza in varf inelul de mar si-l umple cu un galbenus de ou. Pune piper pe galbenus si boia dulce imprejur.
Capac peste tigaie si foc sub ea, pana cand svaiterul se inmoaie. Preferabil ca galbenusul sa ramana cleios (daca nu chiar crud... )

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii