Mic dejun Duminical, cand timpul nu e numarat si cand, poate, cineva ti-l aduce la pat...
Acel cineva, persoana importanta - nu spui cine! - trebuie sa taie 3-4 felii de rosie, una de svaiter, un inel de mar si sa purceada in felul urmator:
Picura un putintel ulei intr-o tigaie, pune feliile de rosie, rade deasupra lor mar - din cotorul ce ramane dupa decuparea inelului, potriveste frumos bucata de svaiter, cocoteaza in varf inelul de mar si-l umple cu un galbenus de ou. Pune piper pe galbenus si boia dulce imprejur.
Capac peste tigaie si foc sub ea, pana cand svaiterul se inmoaie. Preferabil ca galbenusul sa ramana cleios (daca nu chiar crud... )
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii