Mazare Batuta

Postat pe: 19-06-2012
(0)

Ingrediente

400 g mazare fina (congelata)
1 ceapa
3 catei usturoi
aprox 100 ml ulei masline
sare
piper macinat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Mazarea se fierbe 20 de minute, se scurge de apa, apoi se paseaza.
Se adauga usturoi pisat, sare, piper macinat dupa gust si uleiul de masline.

Ceapa se taie rondele, se pudreaza cu putina faina si se prajeste.
Mazarea se serveste pe felii de paine sau in castronele, ornate cu rondele de ceapa prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mazare Batuta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mazare Batuta