Spalati bine oasele de vita si puneti-le intr-o oala de presiune (kukta).
Adaugati apa rece cat sa le acopere, sare, inchideti kukta si puneti la fiert, la foc mare.
Lasati 40 min, din momentul in care incepe sa suiere, pe foc mic.
Cand vasul nu mai este sub presiune scoateti imediat oasele, apoi maduva.
Serviti maduva fierbinte pe paine prajita / paine toast, presarata cu sare de mare grunjoasa sau sare si piper si / ori cu hrean (daca va place).
Puteti alatura un vin alb, bine racit, cu aciditate mare sau un vin rosu, corpolent si taninos.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCum incepe sa vina caldura, incerc sa fac retete mai usoare, sa le putem servi cu salate, ca sa profitam de legumele...
Aperitiv omleta cu spanac la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii